Om Jennifer

Hej! Jag heter Jennifer och är snart 20 år gammal. Bor i Västerbotten i en by som heter Strand utanför Vännäs. Jag beskrivs ofta som snäll, ärlig, galen och rolig människa. Jag håller på med ridsport som är min livsstil. Som hästtjej bor jag på landet i eget hus, ridhus och två stall tillsammans med min mamma och hennes sambo. Som många säkert förstår så innehåller mina vardagar och helger väldigt mycket häst.

Jag är i grund och botten utbildad truckförare och hästskötare, har gått ett treårigt naturbruks gymnasium på Forslunda i Umeå med inriktning Häst. Har under mina skolår varit på praktik hos t.ex. Louise Haaga AB, Kubberød (Tony Andrė Hansen i Norge), Filippa Lindgrens Unghästutbildning, Hannetorp Gård (Olof Hellberg), Stall Ray mm. Även jobbat som hästskötare i några månader på OSHästar hos Olof Smith i Hörby.

Jag rider och tävlar mina egna men också mer än gärna andras hästar, vid intresse så hör av er via telefon eller mail.


Jag har tränat för många olika tränare t.ex som Roine Carlsson, Olof Smith , Peter Eriksson, Tomas Hammar, Elisabeth Andersson, Buster Odlander, Carolina Määttä, Daniel Svensson, Louise Haaga, Sary Karounga, Terje Jönsson, Pia Lundmark, Några från flyinge + Strömsholm, Erik Berggren mm.