söndag 18 december 2011

bakis-tråkiga-söndag (minus bakis)

Hej alla läsare, i lördags så var jag med Emelie&Johannes och träffade även Chrille och några andra på stan. Sedan åkte vi hem till Johannes kompis "Hannes" och var med honom och hans tjej olivia och såg Borat filmen och käkade popcorn, kakor, Mycket mysigt, hittade även en julklapp till min bror! ;) Nu sitter jag i sängen med några mysiga mjukis kläder och lyssnar på jävulst bra musik och laddar hem nyttiga program att ha på datorn! Ha det bäst så hörs vi imorgon! kramkramJW

Ulla: Reds runt byn och jobbades ordentligt, galopperade en samlad galopp i en väldigt väldigt brant och jobbigt uppförsbacke ett antal gånger tills hon var rätt trött och jag kände att det verkligen gett någonting. Så skrittade vi hem och hennes icke bra spring muskler hon fått efter att ha sprungit och ropat på Tornado i hagen hela tiden, var verkligen mjuka och fina och inte hårda som dom var innan ridpasset. Så det var bra! :)
Hurran: Gick också runt byn, red barbacka och hon fick också träna backträning! Väldigt väldigt duktig, lugn och fin var hon! Hon kommer bli en kanon läromästare till ngn ung men ändå tuff tjej/kille.

BILDER FRÅN IGÅR/IDAG!
Gulligaste Chrille och Johannes gick och höll handen på stan..hihihihihi
Underbart fina T O R N A D O

1 kommentar: