tisdag 15 oktober 2013

Att tro att man är något

Jag tycker det är fruktansvärt hur många människor som låssas vara tuff på nätet eller överhuvudtaget bakom ett föremål. Mobiltelefon, internet sidor osv.

Jag avskyr folk som fryser ut andra eller folk som snackar så mycket skit att dom tillslut inte längre vet vem som dom har sagt vad till. Att måste trycka ner andra för att man själv har ett sådant fruktansvärt dåligt självförtroende att man inte tål att se andra lyckas.
Absolut ska man vara sig själv och stå för det man tycker och hur man är som person men man behöver inte lägga sig i allting som det görs mycket på nätet.

Tycker verkligen det är väldigt tråkigt och väldigt tragist att människor idag mobbar varandra hit och dit och både tjejer och killar går omkring och mår dåligt för att man fått en kommentar hur man ser ut eller vad man heter eller vad f*n det nu kan vara. Detta är inte acceptabelt och jag hoppas verkligen att alla ni som känner att jag fått med er här tar åt er.
#skickavidarenätkärlek

Kan ni bara sluta? Det är inte tufft, det ger ingen bättre satus åt något håll, och ingen mår bättre utav det. Så nu är vi positiva och tänker på våra egna liv och låter andra vara ifred.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar