söndag 30 mars 2014

Tävlingsdebut avklarad

Galet duktig fyra åring jag har.. fullt med hästar.. stora som små överallt, barn och mammor som springer kors och tvärs och vi värmde upp i lugn och ro bland allt. Han är ju för cool, hoppade fram och sedan stod vi lugnt och väntade på vår tur.

Kom in på banan och red runt lite, gick bättre än vad jag trodde. På treårtestet var det lite konstigt med all publik. Ville inte riktigt gå ut på fyrkantspåret och så. Men ingenting sånt idag, så klart var fokus lite överallt men det får det vara när man är 3,5 år gammal. (Född i juli så än är han ju faktiskt inte 4 år hihi)
När vi vände upp mot ettan så kände jag att fokus var någon annanstanns och därför bli lite kontigt konstigt där helt enkelt. Men vi klarade banan felfritt på hinder och han byter galopp när han ska. Var såååå fantastiskt nöjd. För er som inte vet så var det första gången han hoppade en hel banan med hinder.

Gunnar fick hänga med som sagt i sista sekund och skutta 1m och fantastiskt hur bra han gjorde det. Värmde upp länge och red precis så som jag och Roine diskuterat om och tränat på. Cupido är speciell och väldigt personlig och han måste värmas upp länge och göra rätt saker på uppvärmingensom får honom på rätt plats och rätt tänk inne på banan sen. Han gick runt banan felfri och lugn.Guud nöjdare tjej över sina hästar finns inte!!!!!
Nästa tävling är i Vännäs Regionalt Fredag-Lördag 11-12/4. Skulle behöva en eller två hästskötare då.. nån som är sugen får gärna höra av sig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar