torsdag 31 december 2009

GOTT NYTT ÅR!!!! :)

Idag red jag Ulla på våran helt underbara ridbana ovanför stallet. Hon var super fin, lösgjorde henne lite bara genom att rulla på ridbanan i galopp i några minuter i samma tempo och form. Hon tyckte nog att det var ganska skönt.
Mamma longerade Lissan ikv och hon gick bra i vänster varv men i höger varv vill hon tydligen inte ställa sig innåt.. Men hon hade varit väldigt lugn och helt underbar i vänster varv.
Mamma longerade oxå Cheyenne ikväll och hon fick verkligen lära sig en läxa. Hon gick omkull några ggr innan hon förstod att hon kanske måste lyssna på mamma. Mamma tömkörde henne och då kommer man åt hästen väldigt bra. Läs mer invecklat på Stall-Strandgårdens blogg! :)
http://strandgarden.dinstudio.se/diary_4_156.html Ska bli väldigt kul att se hur hon går imorgon.....?? :)

Ikv händer massor av mysigheter..dock har jag inga gratis sms kvar på mobilen och det suger för jag är fett beroende av den :( fast å andra sidan kaske ja behöv vara ifrån den ett tag men det är så svårt!!!!! (aa) :) Vi ska vara hos kurt och vera och käka mat,planktstek och käka sig lite fet på frukt och godis, se tv och klea med hundarna så dom blir lugna (Tess och Charlie). Tess tycker inte om smällare.. För då blir hon väldigt stressand av någon anledning. Men det gick bra! Hon hade ju alla vi människor och till och med en vän i sin egen art. HUND. Så nog klarar hon sig nog. Vi kommer säkert ha mycket mysigt. Så skönt att inte vara så långt hemifrån....vi går ju bara till grannen! :P KramkramJW

KOMENTERA MERA!!

1 kommentar:

  1. Kul att ridbanan blivit så bra :) Gissa vem som var och snoka runt i Hööks idag!!! Det var ju ganska stort ändå!;] Det var fett najjs!:)
    KramKram Linna

    SvaraRadera