fredag 11 december 2009

Innebandy tunering och gubbhoppträning!

HEJ! :) Ikväll är det gubbarnas hoppträna inför julshowen imorgon!! Kjella ska dit med mazing såklart. Hoppas det går bra. Är det någon som vill dit och titta så är det klockan sju!

Idag i skolan hade vi innebandytunering och jag stod som målvakt,hade från början inte tänk vara med p.g.a mitt knä..men va fan! Sista tuneringen inför skolavslutningen..sista skolavslutningen.. hemst som fan! Fast på ett sätt jätte kul att få flytta hemifrån och få upptäcka nya saker osv, faktiskt riktigt kul!!!!!! Vårat lag - 9B - hade klätt ut sig till slampiga sjuksköterskor, det var tjejerna alltså och killarna var militärer som var skadade! :)

Vi hade typ klackar korta tröjor och leggings och såg riktigt slampiga ut och killarna hade målat färg över kroppen, vissa, och vissa hade ett vitt band med blod över på armen eller benet och vissa hade lindat huvudet med bandage. Det var riktigt roligt iaf och vi skrek och hejjade och det räckte till en 2:a plats i finalen! Vi vann tyvärr inte i straffar på slutet mot 9A. Tyvärrrr....!! Men jaja, 2:a i år IGEN!! hahahah. jaja. Kom gärna och kolla på gubbarnas hoppträning!! kramkramJW
________________________________________________

SKRIVET EFTER GUBBTRÄNINGEN: Jag tycker att det ser väldigt bra ut för kjellas del! Han red super bra, lite lite dragig i tyglen och en väldigt hög hand emellanåt men han har ju inte suttit på hästen sen bråntävlingen i somras!!! Tyävrr tappade mazing en sko i slutet när jag skulle få trava av henne otur, fast det händer för att sömmarna går av! Men den slog vi på när vi kom hem. :)

En mobkamera filmning från några språng från kvällens träning!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar