lördag 12 december 2009

Julshowen! :)


Från vänster: Henrik Bolin(Team Ljusåker), Anton Folkesson(Team Folkesson), och Kjella Sandström (Team Strand)

Jag vaknade rätt så sent.. Sprang bara direkt ut och tog in mazing så hon fick börja käka sprang sen in igen och åt frukost, smsde Linna och sa att hon fick jätte gära börja göra iordning Mazing och börja och sätta på transportskydden osv.
Kom sedan ut och Mazing var helt borstad och klar. Man och svans var sprayade med glitterspray så hon blev superfin inför julshowen. Knopparna hann vi inte riktigt färdigt med men vi hann fläta hela manen så det var bara att rulla kvar! :) Resten gjorde vi klart därborta.

När vi kom fram kollade vi på julshowen som just hade börjat, kollade en stund sen gick jag och Linna och gjorde iordning Mazing med sadel och lampor och allt som skulle på! Sen värmde ja upp mazing..det var en underbar känsla att få rida världens finaste ännu en gång. Det blir ju som nästan aldrig nu när Linna "tagit över" henne nu. Värmde upp i både skritt,trav och galopp tills att det började närma sig för kjella att sätta sig upp och började ladda...

Väl inne på banan gick det super, Kjella var felfri som även Anton och Henrik också var men kjella hade snabbast tid!!! Så Kjella vann lilla hopptävlingen/Showen, Han föll dock av efter mållinjen för han hade tänk få stopp på mazing in i ridhusväggen men mazing är ju så smidig så hon började hopa åt höger,väsnter,höger,vänster osv och då tappade Kjella balansen lite och ramlade av och det slutade tyvärr men en liten hjärnskakning. Krya på dig kjella!
Släptte sen ut mazing hemma och och gick sedan in och käkade lite..
Ska gå och natta om 3tim ungefär.. Ska plugga lite på rumet innan :) kramkramJW
Har laddat upp en film som visar kjella ritt, SUPER FIN RITT!


Inte suttit på hästen sen Brånhoppningen(Juni).....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar