lördag 23 januari 2010

Löööööööööööööööööördag..

Idag red Danni ulla :) Vi for runt berget. Tyvärr så råkade Linna rida Mazing för nära Animo, nästan så att hon red upp bredvid oss och då blev Animo lite busig och bockade och sparkade rakt ut så han sparkade Linna under knät så hon började blöda... så vi skrittade hem sen kom linnas pappa och hämtade henne och dom for.
Jag och Danni kom hem och gjorde iordning allting i stallet sen gick vi in och chillade lite vid datorn,åt lite och sen såg vi lite tv och sen gick vi upp på rummet och snackade lite i tel me ngn random kille och Dannis kompis. Sen pluggade vi engelska också :)

______________
Ulla: Danni red henne, hon var lite stark när Danni red henne. Men jag tyckte att Danni löste det bra, hon fick Ulla fint på tyglen! Nog för att Ulla är ganska lätt att få på tygeln MEN inte att hon går där och faktiskt slappnar av och vilar på stegen. Men hon vilade verkligen! Det syns att din tränare på combi gruppen har gett dig en hel del ;) .
Dudde: VILA
Animo: Jag red Animo och han var otroligt busig och glad idag! Han bockade lite ibland och hade allmänt skoj! Vi travade och galopperade mellan varannat och jag kan lova
Lissan: VILA
Mazing: Linna blev ju tyvärr sparkad idag så vi hann bara en liten stund sedan så råkade Linna rida förnära och Animo precis just när han busade och bockade och då råkade Animo träffa henne på smalbenet precis under knät. Så vi vände hemmåt.Sen kom hennes pappa o hämtade henne. Sen fortsatte ja och Danni hemåt. Gud vad snäll mazing va som stod still när allting hände. underbara mazing.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar