torsdag 25 februari 2010

Torsdaggggggg

Busterkvällsträning i ridhuset och Animo gick super bra!!!! Vi hade en speciell markarbetes träning inför tävlingen i helgen. Övriga ponnysar vilade förutom Dudde och Mazing. Linna var här och red och vi red lite busterövningar på ridbanan. I helgen är det hippo Lokal/Reg tävlingar!!!!! yessss!! jag har längtat så enormt länge efter det här. Nu ska vi se vadja behöver träna på! :) Känner mig redan rätt så nervös.. ska försöka träna lite mental träning!. _______________________________
Dudde: Joggade honom på ridbanan, han var väldigt mjuk och fin! :)
Animo: Hade en Buster markarbetes pass ikv. Tränade på att korta och länge galoppsprången jätte bra träning iför tävlingen.
Mazing: Idag fick Linna rida mazing på ridbanan och jag gjorde en liten övning till henne med lite delar ur busterträningarna. Dels bågarna med bommarna för det är riktigt riktigt svårt. Har gjort en bild och försökt förklara hur vi red efter vi hade uppvärmt hästarna. Alltså bågarna! Där det är väldigt viktig att ha blicken och skänkel på plats och sedan stödet i handen osv! Hon jobbade på jätte bra!! Lite svårt i början men slutet såg mycket fint ut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar