lördag 14 augusti 2010

biiaatch!

Lissan vilade idag medans jag red Dudde på åkern och Linna gick med Mazing för hennes bakhovar är lite dåliga nu. Annars har det inte hänt så mycket mer än att vi har fortsatt att städa på i stallet. FÖRE & EFTER bilder på när vi har städat i sadelkammaren kommer inom kort! KramkramJW
_____________________
Ulla: Reds i kanske 15min. Fölet var jätte busig idag och bockade mycket. Bara roligt att se att han är frisk och glad! :)
Dudde: Red på åkern och jobbade flytta undan. Han týckte det var lite jobbigt och demonstrerade med att he upp huvudet. Gick bättre i slutet! Tog även några galoppfattningar och dom var toppen bra i slutet. Gjorde även byten och dom gjorde han klockrent!
Lissan: Skrittades på asfalt i 1tim, mycket pigg idag.
Mazing: Linna gick med Mazing på åkern eftersom att mazings hovväggar på bakhovarna är väldigt tunna och går inte att sko i så hon får gå barfota bak tills dess att dom växt på lite bättte.
Ingen som har något tips hur man får hovväggar att växa på snabbare? :)
BILDER FRÅN IDAG:

Jag<-->Linna

Linna gick med mazing på åkern!


Duddegubben skötte sig super! Lindorfram för han får skavskydd av skydden,benskyddbak,flätad svans för att det är smidigare,martingalför att hjälpa mig att han her upp skallen! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar