lördag 21 augusti 2010

fredag som i F-ilmkväll

HEJTJOLAHOPP! Dagen började med en Moppetur till Vännäs för att kolla på Storhäst hopptävlingen som har påbörjats där nu. Måste bara säga att GUUUUUD vad fint vännäs nytillkommna ridhus kommer bli. BRA JOBBAT VRF!!!!!! Blev tamefan imponerad faktiskt ;-))
jaja, tillbaka till berättandet. Träffade många nära och kära på tävlingen!! Vi körde sedan hem och städade ännu lite mera i stallet!! SUPER TOPPEN! Det blir verkligen as fint nu alltså. Var sak har sin plats och nu kommer vi vara noga på att hålla allting rent och fint.
Det blir så mycket roligare och trevligare att vara i stallet och sadelkammaren och rida för den delen också när sakerna är rena,mjuka,glänsande och fina! Imorn är det tävling och jag har gjort iordning i minsta detaljt kan jag lova! Efter att vi packat och gjort iornding allting bestämde sig Jag och Linna för att ha en filmkväll änängång och ha mysigt så vi tog fram allt vi köpt från konsum tidigare på dan och chillade med Dudde och Mazing inne igen och denna gång så vi filmer HENRY POOLE WAS HERE. Riktigt bra drama film!! :) kramkramJW
__________________
Ulla: Hann inte ridas innnan det blev för mörkt.
Dudde: Reds ordentligt och noga pass på åkern barbacka. Gick underbart lugn, perfekt inför tävlingen imorgon. SÅ PEPPAD BTW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) Kollade så att allting fungerade och det gjorde det verkligen. Han svarade på allt. verkligen ALLT.Superfina.underbara.upplåsbara.älskadeDUDDE :)
Lissan: Skrittades vet ej exakt tid men mer än 30min.
Mazing: Reds på åkern barbacka tsm med mig och Dudde. Linna fick mazing att jobba på rätt så bra. Hon jobbade mkt flytta undan för skänkeln eftersom att det har vi inte jobbat stenhårt med på Mazing på jätte länge känns det som.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar