lördag 12 februari 2011

SNICKARE sökes???....KONTAKTA JENKO!!

Hejsanhoppsan! dagen idag har varit lyckad och gått rätt så fort!! Underbart att dom flesta hästarna är skodda och verkade nu. Eftersom att hovslagaren var här idag, Glenn är faktiskt riktigt bra, noga med vinklar och sånna saker. brabra, Hurran är alltså nu helt nyskodd! Samma med Ulla mm. MYCKET SKÖNT!
Föliss var super duktig när han blev verkad. Sedan stod jag och gosade med Tornado vid boxen lite grann, guuuuuuu sikkén gosig liten sak! Han har verkligen blivit personlig redan nu..
Ikväll så gick jag och tog in Hurran vid 10-11 tiden så hon fick komma in, lindade ingenting ikväll för nu behöver hon inte stå inne så länge om jag tar ut henne vid 7-8 på morgonen.

Sedan hade vi en mysig kväll med Chips, Cola och dipp och kec och massa annat som var gott oxå! hehehe.. nu blir det att droppa isäng för mig! godnatt!
___________________
Hurran: Fick sig ett riktigt genomkörade pass med både lite ordentlig tömkörning och longering över en trav calvaletti övning. Syns att hon behöver förbättra sina rygg/bakbens myskler otroligt mycket mera. Det syndes eftersom att hon inte riktigt klarade av att trava hela stegen ut, hon var tvungen att hoppa in och ta några som stutts i stället för att trava. Men det löste sig finnemang på slutet. Duktig ponniiie lilla gumman.
Ska köra det här rätt så ofta, kanske 3ggr i veckan så kommer det här blir finnemang!
TAGGA HIPPO REGIONAL HOPPTÄVLING OM 2 VECKOR!

Föliss: Bomövning idag, första gången han travade över några bommar och GISSA VAD.
När ett föl travar över en bom och TOM 2 bommar efter några sekunder så borde den reagera eller hoppa till? Men Tornado var så jätte duktig idag!!!! Han sprang på som vanligt och travade. Hur underbar kan en fölissunge vara?!!.... yes,imorn kör vi hoppning på schemat?.. skämt skämt skämt skämt skämt åh sido. Han var mega duktig men nå hoppning blir det ej ännu. kramkramJW
BILDER FRÅN IDAG

ÖVRE: underbara oslagbara finaste min älskade fina d-ponny Apple Hurricane!
UNDREBILDEN: 2 nya krokar är uppmonterade i stallet! 1där hö påsen hänger den andra är där grimman och grimskaftet hänger. MYCKET NÖJD TJEJ! Made by JENNIFER "JENKO" W.

1 kommentar:

  1. Hon har fattat det här med hur man använder borrmaskinen! Wow ^^ Btw, är det inte skumt att ha sin lärare hemma och sko hästarna??

    SvaraRadera