onsdag 15 juni 2011

evajonssonträning

Hej träningen gick bra vi gjorde en mycket jobbigt stutts övning, och Hurran tyckte den var väldigt jobbig, Sen hoppade vi upp dom lite på höjd på ett räcke och en oxer och hurran rev inte en endaste gång :) Helt felfria genom hela träningen, jätte nöjd faktiskt!


FILM PÅ TRÄNINGEN - http://www.youtube.com/watch?v=4g3WRqO3lQI



Ulla: Fick en riktigt genomkörare idag, låååååååååång skrittas nästan ända till vby (det tar 2timmar dit) Jobbade henne sidvärst MYCKET för att mjuka upp hennes bakdel och i mellan åt fick hon lång tygel. Hon gick suuuuuper bra, red barbacka och min hand har blivit mycket mycket bättre efter jag fick hjälp av Carro. SUPER TACK CARRO! :)


Hurran: Träning träning träning... blev det för hurrans del! Hon fick hoppa mycket stutts och då menar jag en lååååååååång stutts serie. Sen hoppa upp dom på lite högre höjer än bara 50cm som stuttsen var imellan åt. Men hon var duktig min flicka! :)
Måste dock ha mer dressyr på henne, men eftersom att dressyr träningarna inte blivit av med tränare så går det som inte att göra så mycket åt. Måste träna för en tränare snaaaaaart!!


APPLE HURRICANE !


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar