fredag 29 juli 2011

TAGGAD TILL TUSEN

Tjo ungefär en vecka sedan jag skrev, finns mycket att skylla på, det är inte helt lätt att skriva en blogg om man inte har någon dator sedan så har varken haft knappt någon mobil eller dator utan bara rida och plugga så därför har det varit lite dålig uppdatering.
IDAG GICK BÅDA HÄSTARNA SUUUUUUUUUUPER MED STORA BOKSTÄVER!
Hoppade båda och satan så jävla bra båda gick inför helgen, har pluggat mycket idag och även hunnit med att rida 2 hästar, vi for in till norrmalm och hoppade tillsammans med Pernilla. Mycket trevligt!, nu ska jag ta och hoppa isäng så hörs vi förmodligen imorgon!

Ulla: Hoppade en bana på hinder kring 120 och hon gick klockrent, bytte bett från pelham till vanligt träns bett och det var tydligen lösningen. Hon lyssnade framåt, hon lyssnade tillbaka, hon tog i alla fall i lite mer än vad hon brukar när hon hoppade, och sedan testade vi att hoppa ut från banan och Ulla hoppade upp sig riktigt fint men funderade ingenting utan tyckte bara det var roligt! Lääääängtar tills vindeln tävlingen men också absolut mest mot VÄNNÄS tävlingen, älskar vännäs stora ute banan! Det är verkligen på den som jag känner mig hemma på riktigt. Imorgon ska Ulla få långtravas och i övermorgon blir det långskrittning.
Hurran: Hoppade en bana på MSV B inför LA banorna i vindeln som möjligvis ska ridas.
Vi får väl se hur det känns men än så länge känns det helt toppen okej! :) Hoppade 2 banor och hon gick riktigt riktigt bra. Gick så jäkla super bra alltså, så vi säger med det godnatt ikväll!
Filmer kommer upp imorgon på rundorna som reds ikväll. kramkramJW

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar