söndag 21 augusti 2011

Tävlingsdag nr 3, film!

Hej, det blev en seg morgon med inte så mycket sömn i husbilen, gårdagen när festen var SUPER KUL! Fulla vuxna och massor med dansade 8åringar!! En kunde magdansa nå så jävulst!!!! God mat var det också :) haft en underbaaaaaaaar tävlings helg och nästa helg (27-28 augusti) är det ju tävling i vännäs igen fast ponny så alltså med Hurran! Ska bli väldigt kul, blir LB LA, LA då.

Ulla:
110- Felfri, kom 3:a och känndes grymt kontrollerbar och denna klass var den bästa i helgen! Efter denna ritt delades äen priset för den som hade vunnit lilla rundan, derbyt alltså och det vann vi!!! Så fick även en 1:A rosett + Segertäcke!!!! :)
Det var den sista klassen denna helg, ville inte hon skulle hoppa 2 klasser idag också, rätt så tuffft så jag valde bara en klass idag! Ulla gick jätte bra, filmen finns ute på youtube och för er som följer min youtube användare vet ni redan att den är utlagd men för er som inte följer så vet ni nu att den finns på min youtube anvädare och jag har även lagt till den i detta inlägg! :)
Hurran: Fick ta ett pass på åkern! :)


NÅGRA BILDER FRÅN TÄVLINGEN

2 kommentarer:

  1. Hur kan du tycka det är kul med fulla vuxna ???

    SvaraRadera
  2. Låter som om det var värsta fyllo festen... dom flesta var faktiskt mycket städade Jennifer, så man kanske bör förklara det.. /MA

    SvaraRadera