söndag 18 september 2011

Det går hit..det går dit..det går upp, och det går ner



Hej, tänkte svara på 2 komentarer som undrade lite saker om Cheyenne, våran häst som egentligen inte gör nånting på gården, mer än bara lever livet! Anonym1; Tack för att ni du sa att hon var fin, hennes hjärta är verkligen genom snällt.
Anonym 2: Cheyenne a Chex
- är hennes hela namn och hon är en skäck och det är mammas sambo Kjellas häst,
Rasen: American Paint horse, en riktigt Inidan/Western häst.



Hon är enormt snäll (mysigaste hästen i stallet) att hålla på med, och hon är faktiskt hoppad upp till 120, hon älskar att hoppa och är rätt så pigg att rida. Jag red henne rätt mycket förut men när vi insåg att vi inte skulle hinna rida in henne eftersom det blev för mycket med ridhuset, stallet och huset att bygga klart så fick hon bara vara häst i hagen! :)


BILDER PÅ CHEYENNE

4 kommentarer:

  1. Ska Cheyenne förbli "stående" eller ska ni sätta igång henne sen?

    SvaraRadera
  2. Tack snälla du för alla fina kommentarer :)

    Visst var det svårt i början, det blev många sena nätter när man först busade med lillan när man kom hem från skolan och sen när man nattat henne så gick man ut och red hästarna och sen pluggade men det funkade det också, fick mycket hjälp utav mina föräldrar också :)

    Kram

    SvaraRadera
  3. Sv. Tack tack :D
    Ja jag har mycket att hoppas på för min lilla häst, de nya såren är bara ett av de sen ska hennes skada läka ihop också. Massor att hoppas på :)

    SvaraRadera