söndag 10 november 2013

Saknade Äppelstormen

Vaknade och vart skjussad av Tollo till Umeå, kl 8 stod han helt plötsligt i mitt rum när jag var helt nyvaken, haha bra där jennifer! Tusen tack för skjussen iaf. 

Har just kommit hem från SURF i Umeå, det var en liten lokal ponnytävling där min förra tävlings häst Apple Hurricane ställde upp och blev felfri i 90cm. Grymma är dom och ännu grymmare kommer dom att bli! 

Nu ut på tur med min egna fina tävlings frukt, hur låter det? Kallt!! mhm... burrrrrburrrr, blir till att klä sig ordentligt. Men inte är jag bortskämd som väljer att rida i ridhuset.. nej självklart blir det uteritt ; ) *duktig ponnyfer* Sen är det ju faktiskt så att jag ska mot jobbet 22.42.. shiiihoow!

Ikväll ska jag berätta om ett skvaller som är ganska intressant så kika in lite senare, kramkramJW


2 kommentarer:

  1. Det var skitkul och träffa dig!! och äppelstormen tyckte också det hiih, blir så glad av dina ord och att du tror på oss, du är grym du ponnyfer! <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh vad roligt att du tycker det, absolut kommer vi ses igen. Det är bara tyvärr något år bort eftersom jag flyttar till skåne hehe! Men vi får försöka hålla våran plan! Vad kul att du blir glad av det jag säger. Kramkram!! :)

      Radera