lördag 11 januari 2014

Fortsättning följer..

Tjenispenis alla sötno$aarr där ute!

Sjukt många som kollar in min blogg trots att den har varit så torrrrrrr i en månad och några dagar.. tackar så mycket för det!! De sprider en hel del glädje inombords. Tumme upp för er!!!!!.

Sen vi hördes av sist så berättade jag lite om självaste OS Hästar här nere. Allt rullar på bra det har tagit ett tag för mig att komma in i gänget och jobbet men för varje dag som går känns det bättre och bättre. Olof och Frida är super snälla, tumme ner för mitt självförtroende dock. Jag vet att jag kan saker och ting men ibland när jag blir rädd för att göra fel visar jag en sida som jag tror många uppfattar som osäker. Jag vill därför förmedla till alla därute att våga stå på sig mer än vad jag tror de flesta gör. Med det menar jag inte att man ska låtsas vara någon bitch som kan allt och är felfri (obs: ingen förutom jag är det!!!!!.......) hehe nej men jag tror ni förstår vad jag menar. Jag vet att jag är duktig och kan mycket men ingen är fulllärd och fan man måste ju kunna ta kritik. För att bli bättre måste man misslyckas och hitta en bättre väg att lyckas istället.

Har bestämt mig för en del saker jag tänkte ta upp mer lite senare också.

Cupido mår bara bra och blivit lite bortskämd med att stå inne väldigt mycket men han ligger ofta ner i boxen och myser i halmen så han gillar det nog för ett tag :) Nyrakad och nakenfis är han precis som jag om jag tar av mig kläderna fnisss!!
Har ångest för att jag inte uppdaterat på länge men jag har somnat varje kväll jag kommer in så fort jag lagt mig i sängen, NO KIDDINNNNNN!!!!

Kändes bara lite roligt att uppdatera just idag när självaste Peter Eriksson red min fina Cupido och bevisade verkligen vilken fantastisk häst jag har. Tyckte det var bra att någon annan fick rida Cupido så att jag kunde få de honom röra sig, få lite tips och trix jag kan fortsätta jobba med. Jag tycker inte man ska vara rädd för att ta hjälp, bara för att man gör det så betyder det inte att man är dålig själv. Det är väldigt lärorikt att se någon annan rida sin häst. Tänk på det!

Många har frågat efter film och kanske kommer det någon när Peter ridit honom klart så jag kan klippa ihop små snuttar men kommer inte lägga ut på facebook eller instagram så vet ni.
Han ska nämligen rida fler gånger men ockdå hoppa Cupido några gånger ;)
Vill verkligen tacka honom om och om igen för ridningen idag, lärde mig nya saker och knep super bra!. Han rider så fruktansvärt bra och med små osynliga hjälper. Cupido var lugnare än vanligt, framför allt blev han mycket stadigare och Peter tyckte gott och väl att jag kunde rida honom på vanligt tränsbett då han var så mjuk och fin i munnen. Det var roligt att höra.

Sakerna jag förresten har funderat på och bestämt mig för är att ta tag i körkortet och Polishögskolan när jag kommer hem, anntingen så passar jag som Polis eller inte men ska kämpa för det iallafall.
Nu börjar john blund här i sängen krama om mig... antar att han vill ha ett ligg eller två, så bäst man hänger på!!!!!!!! Goodnight all myyy fansss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar