måndag 27 december 2010

Ridning i ridhuset!!:)

Hejsanhoppsan, INGA BILDER IDAG TYVÄRR.
idag har vi på gården hunnit otroligt mycket!! Fölis var ute på sin första promenad då jag skrittade ut ulla en stund runt byn innan vi for till ridhuset.
Han tyckte bilar var konstiga saker som är onödiga och inte behöver finnas! Lite konstiga och läskiga var dom, med lite träning kommer det här bli finnemang! :)

Sedan har jag och mammsen varit och pantad burkar, köpt fika bröd och tom varit och lämnat skrot på ett sånt här avfalls ställe! :) Hunnit vädigt mycket, imorgon ska mamma rida Ulla så får jag lite mer tid! Undra om jag sak fara in till stan? kanske kanske inte vi får se!
Ska ju ändå "bo där " ons-torsdag! Tillsammans med mina underbara klasskamrater!
Förrresten, en ny blogg har kommit upp!
En riktigt bra en, några tjejer som är underbara och som är tävlingsryttare, dags för er läsare att kolla in dom. Reklamerar dom här och nu ;) http://teamhullu.blogg.se

KramkramJW
_________________
Ulla: For in och hoppade några räcken på 40-50cm kanske och jobbade med att hon inte skulle dra till vänster. Ulla har väldgit dålig styrka just nu, lite grann samma som Hurran hade för ett tag sen! :) Men sånt går snabbt att jobba ihop. Iaf så sedan hoppade jag ngn form av stutts, 1bom sen 2 kryss sen 1 galoppsprång och sedan en hög oxer. Hoppade väl kanske som högt 110,120 på den. Ulla gick väl sådär, hon försökte så gott hon kunde iaf men hon var väldigt tung i kroppen idag.
Hurran: Vilade p.g.a trampade sig, hon blödde rätt mycket och då blir man väldigt rädd men vi hittade knappt såret..så litet och inte djupt var det så det är lungt. Hon rids imorn igen. Ville inte rida hon i ridhuset eftersom att kanske nå skit kunde komma in och ville intre att hoven skulle sirkulera blodet så hon skulle blöda ännu mer. Broddtramp är ju rätt så vanligt så hon får ridas imorn istället bara! Underbara Hurran! :)

2 kommentarer:

  1. sv: vi ska uppdatera sjukt mke :D
    puss

    SvaraRadera
  2. Smart att börja gå med fölet efter vägen i så tidig ålder, han blir nog en bra och trafiksäker häst när han blir stor.

    SvaraRadera