torsdag 3 februari 2011

På Västfronten Intet Nytt - Apan

Hejsan. idag var kjella på hockey, tror det var Modo som mötte något lag faktiskt men vet ej hur det gick för dom, iaf så betydde det att jag och mamma var själva hemma så mamma tog Ulla och jag tog Hurran och for ut och red och det var kallt, ordentligt blåsigt och ungefär -10 grader.
Men det var ändå skönt att få komma ut och race galoppera lite så dom fick jobba på Intervall träning! Inte så fruktansvärt långt inlägg idag för hade inte så mycket att ta upp, på lördag ska vi hitta på något med klassen. Kommer säkert bli fett najs! kramkramJW
______________________
Hurran: Idag känndes hon otroligt bra! Hon lyssnade inte till 100% och hon var väldigt springig och fast hon var väldigt mjuk och fin idag men det bästa av allt var att hon var grymt glad och pigg.. :) Toppen bra för på tävlingen var hon ju lite seg så jag trodde det kunde vara nånting i kroppen men så tydligen är hon helt frisk som vanligt!! :)
Ulla: Mamma tyckte det var otroligt roligt att få komma ut och rida Ulla en stund! :)

Är jag bra på att sjunga?, skulle oerhört gärna vilja ha en ÄRLIG komentar som kommer rakt från hjärtat ditt ♥!

5 kommentarer:

  1. JA du är bra! <3

    SvaraRadera
  2. Liite synd att det var så dålig kvalla/ljud, hade velat höra mer, men du verkade sjunga riktigt bra :-)

    SvaraRadera
  3. ok det där med klassen har jag inte hört ngt om ;) haha

    SvaraRadera
  4. Du har en riktigt bra röst, lite egen, sån man skulle känna igen... du borde sjunga mycket mera.... Sök när Lisa Miskovsky ska ha audition till sin kör i Körslaget... du skulle ju platsa :))))
    Minimiålder 16 år.. men det är du väl

    SvaraRadera