söndag 17 juli 2011

Tänk framåt

Åh, sitter och tänker på hur kul vi hade på kulturnatta, taggar verkligen nästa år!
Då blir det the same as last year ;) Förresten, en otroligt smart sak:
Gratis glass! Först till kvarn gäller! Det är alltså så att du ska svara på 2frågor och sen kan man få ett sms till mobilen som du sedan visar upp för den som står vid disken och då får man ta en gratis glass. En glass per person! FETT VÄRT så klicka och sen kan man få en gratis glass! :)
Funkar inte den första länken så kommer en till länk här: http://se.mrdeal.com/glass/link/yuymtg

Idag har jag ridit 2 hästar och gick finnnemang super bra! Sköntskönt, nästa helg är det vindeln som gäller och då blir det 1m,110 med Ulla och för Hurrans del blir det LB och känns den bra går jag in och hoppar en LA.



Ulla: En tjej var här och red Ulla, hon ska komma nästa söndag också, MYCKET trevlig tjej, syndes att hon hade ridit förr. Skönt! Red på överboda banan och Ulla verkade oxå tycka hon var trevlig för hon såg glad, pigg och nöjd ut! :)

Hurran: Ett ordentligt pass fick hon, både tömkörde och red henne tog några hoppsprång, galoppombyten över bom, travjobb, jobbade mycket låg form osv. Helt enkel markarbetes saker. Hon gick super super bra!

Mazing: Red på Åkern med Pernilla, mycket mysigt var det och underbart väder! Mazing gick bra, pigg och framme, flyttade lite undan, Begärde inte allt för mycket, en lyckad ridtur och inga bockningar från gamtanten! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar