torsdag 8 maj 2014

THE FUCKING END

Sorry guys, det här är inte bara en sån här dålig kväll. Det här är dåligt på riktigt. Jag bara orkar inte med allting. Om ni bara kunde öppna mig och kolla in, förstå hur jag känner, förstår hur jag tänker, rätta till det som är sönder och bara laga laga laga laga, och börja om från början. Om jag bara kunde förstå själv hur man rättar till det här, hur tar jag mig ut härifrån och når till toppen dit jag vill? Jag kämpar men aldrig når jag fram. Längtar tills nästa veckas jobb då ja bara få gå och le en hel dag vet ni hur mycket det är värt i mina ögon?

Jag vet att jag är jävligt känslig men det så sån jag är. Jag kämpar varje dag med att vara lika posititv innåt som jag är utåt.

End of this fucking blogg.

1 kommentar:

  1. Gumman, hjärtat, älsklings jennifer, du måste förstå att så länge du tar hästarna framför dig själv och en egen lägenhet kommer du inte kunna må bra, du vet vad jag menar mycket väl, för du har nåt som tynger ner dig och du vet vad de är när jag säger de här, och du vet vad som behövs göras, och du kan inte få allt du vill ha, jobb hästar,lägenhet, ett bra liv, du får välja ett eller annat och sen fixa de du vill men just nu måste du välja helt enkelt, säger de som en vän inte en hater, much love <3

    SvaraRadera